En waarom niet uw eigen bier brouwen?

Ontwerpen van een gepersonaliseerd bier voor een bijzonder evenement

Ontwerpen van een gepersonaliseerd bier voor een bijzonder evenement

Beeld u in dat u trouwt. Stel u de blijdschap voor van uw eega bij het zien van een gepersonaliseerde fles bier waarvan het etiketje een verwijzing is naar uw D-Day. Het kan ook voor een firma zijn, voor een vereniging, een schoolfeest : er zijn duizenden redenen om een bier op maat te ontwerpen. Er is maar één constante : de vreugde van de mensen die zullen genieten van dit bijzonder gift, de vrucht van uw werk.

In microbrouwerij-modus, met een productie gaande van 300 à 500 liter, stellen wij u een dienst met aandacht voor uw specifieke noden.

Opdat zij het best zou beantwoorden aan uw verwachtingen, zullen wij samen een lastenboek opstellen : ontwerp van het recept, voorbereidende proeven, testen op twee brouwsels… U zult kunnen deelnemen aan het uiteindelijke brouwen van uw gepersonaliseerd bier.

Indien de ervaring u heeft kunnen bekoren, moet u weten dat deze dienst op lange termijn en door ons team in onderaanneming kan worden voortgezet. Op elk evenement dat u later organiseert kunnen wij een bier op maat produceren, zodat dit bijblijft voor uw genodigden.

coolmedia - communication agency